БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ

Доставка и плащания

Доставка

Специална доставка до офис на Еконт или ваш адрес на цените определени от фирмата доставчик за Ваша сметка.

Грижим се за здравето, като взимаме необходимите мерки за превенция, когато опаковаме поръчките ви. Извършваме доставки от нашия онлайн магазин само на територията на България. Всички поръчки се доставят до офис на Еконт или до адрес. Предлагаме услугата за преглед преди плащане за всички наши поръчки.

Изпращаме всички поръчки на готови продукти в рамките на 1 до 5 работни дни. При забавяне на този срок – ще се свържем незабавно с вас, за да уточним сроковете по доставката.

За поръчки на артикули по ваш дизайн/цвят/размер, срокът за доставка се определя в зависимост от поръчката (в повечето скучаи около 7дни). В този случай, ще се свържем с вас чрез избрания от вас комуникационен канал, за да се уточнят детайлите по поръчката и срокът на доставка.

Уверете се, че се посочили правилно данните си за доставка. Ако има допусната грешка, ще се свържем с вас по e-mail или на посочения телефон, възможно най-бързо, за да отстраним проблема.

Плащания

Приемаме плащания с наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Това означава, че плащате поръчката си в брой при доставка от куриер.

Връщане на стока
Имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на последната стока(и) от Вашата поръчка. Връщането на стока по куриер е за сметка на купувача, освен в случай на дефектна стока или объркана пратка.

Стоки, които не могат да бъдат върнати или заменени:

Стoĸи, изpaбoтeни пo пopъчĸa нa пoтpeбитeля или cъoбpaзнo нeгoвитe индивидyaлни изиcĸвaния. Бижута, изработени със специфичнен цвят/ размер/форма, одобрена от клиента. Изключение: дефектна стока или объркана пратка.

Количка

0

Количката е празна.