БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ

Общи условия

Моля запознайте се с общи условия на услугата при поръчка от електронния магазин на “Ангелена 97” ЕООД. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия за ползване. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящите Общи Условия се отнасят за сайта и електронния магазин https://liys.eu/. Те са собственост на: “Ангелена 97” ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ: 203999262

Седалище и адрес на управление: с.Калугерово, ул.Шестнадесета 5

Управители (МОЛ): Елена Керемидова

E-mail: info@liys.eu / visit.liys@gmail.com

Телефон за контакт: +359 889505535

Настоящите Условия целят да уредят взаимоотношенията между нас – търговецът, и вас – нашите клиенти. Те се базират на Закона за Електронната Търговия, Закона за Защита на Потребителите и други релевантни нормативни регламенти.

1. Лични данни

Запознайте се с нашата политика за поверителност съгласно Общия регламент за защита на данните (ОРЗД).

Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на https://liys.eu/ при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни. В случай че потребителят е заявил поръчка и не е заявил своевременно поправка в информацията с предоставените лични данни, в следствие на което https://liys.eu/ изпълни неточно заявената от потребителя поръчка https://liys.eu/ не носи каквато и да било отговорност за неточно изпълнената поръчка и всички претърпени вреди са за сметка на потребителя.

След запознаване със съдържанието на настоящите Общи условия за ползване и приемането им, Потребителите, попълнили регистрационната форма на Сайта, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от https://liys.eu/ по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служители на https://liys.eu.

Всички, доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други данни, необходими за неговата идентификация в процеса на използване на Сайта, се съхраняват, обработват и използват от https://liys.eu/ за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги. 

“Ангелена 97” ЕООД уведомява и декларира изрично пред Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

“Ангелена 97” ЕООД си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури и/или за да се осигури спазването на настоящите Общи условия за ползване. Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и да бъдат предоставяни от https://liys.eu/ на ЕКОНТ Експрес ООД.

2. Продукти

В продуктовата страница на всеки артикул има снимки от различни ъгли и подробно описание на основните му характеристики.

3. Цени и поръчка

3.1 Цените в електронния магазин на “Ангелена 97” ЕООД са в лева и с включено ДДС.

3.2 При поръчка цената на поръчаната стока се фиксира към моментната обявена и не подлежи на промяна.

3.3 В момента на поръчката клиента получава електронна поща с точно описание на стоката, която е поръчал, с фиксирана цена за всеки артикул по отделно. 

3.4 “Ангелена 97” ЕООД може да откаже изпълнението на всяка поръчка, когато артикулът е с изчерпана наличност. Това става с уведомление по електронната поща на клиента или по телефон.

4. Доставка и плащане

4.1 Доставката на вашата поръчка се извършва от куриерска фирма Еконт, съобразно избрания от вас метод на доставка на територията на България.

4.2 Поръчката се изпраща в рамките на 5 работни дни. При поръчка, направена петък след 14 ч., събота и неделя, както и през официалните почивни дни, срокът за обработка тече от първия работен ден.

4.3 В случай, че поръчката трябва да се изработи от нас, екипът на “Ангелена 97” ЕООД ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите и срокът на доставка.

4.4 Заплащането на вашата поръчка се извършва при доставката чрез наложен платеж с пощенски паричен превод .

4.5 Допълнителна информация относно методите на доставка може да намерите в раздел „Доставки и плащания“.

4.6 Докато извършвате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще забележите празно поле “Бележки към поръчката ”. В това поле имате възможност да посочите удобен за Вас ден за доставка и при възможност от наша страна, ще съобразим доставката с Вашите предпочитания.

5. Гаранция, рекламация и връщане на стоката

5.1 Всяка поръчка направена през нашия онлайн магазин се изпраща с опция за преглед.

5.2 Всички поръчки и техните разходи по връщането са за сметка на клиента.

5.3 Независимо от причината, клиентът има право да се откаже и върне закупената стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на нейното получаване, без да посочва причина. 

5.4 Подробна информация относно упражняване правото на отказ от договора може да намерите тук.

5.5 Единствените изисквания са: продуктът да е неразопакован, неизползван и в първоначалния си вид. Връщането трябва да бъде извършено по същия метод, по който е била извършена първоначалната доставка. Всички разходи по връщането в този случай се заплащат от клиента.

5.6 В срок от 14 дни след получаване на стоката обратно, “Ангелена 97” ЕООД ще въстанови сумата за стоката чрез пощенски паричен превод или по банков път. Ако нямате банкова сметка и това не са опции за вас, моля свържете се с нас, за да намерим решение на проблема. 

5.8 Ваше право е да предявите рекламация, ако закупената от електронен магазин стока се окаже дефектна.

5.9 Рекламация за дефектна стока следва да предявите в обекта на търговеца, от който сте я закупили или по електронен път на https://liys.eu/. Ако мислите, че има нещо нередно с продукта Ви, свържете се с нас, за да можем да преценим ситуацията и да Ви дадем следващите стъпки, които да трябва предприемете.

5.10 В случай, че рекламацията Ви е уважена, в рамките на един месец “Ангелена 97” ЕООД трябва или да ремонтира безплатно за Вас стоката или да я замени с нова. В случай, че не успее да стори едно от двете, “Ангелена 97” ЕООД ще развали сделката, като Вие трябва да върнете продуктите, а ние Ви възстановяваме заплатената за тях сума.

6.Разрешаване на спорове

6.1 При възникването на спор между нас и наш клиент, от “Ангелена 97” ЕООД винаги се стараем да разрешим проблема по най-коректния и бърз начин за двете страни. Свържете се с нас за повече информация.

6.2 При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, може да използвате електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове ОРС.

“Ангелена 97” ЕООД се отнасяме към клиентите ни така, както бихме искали да се отнасят с нас – любезно, точно и коректно. Не е възможно да сме винаги в добро настроение, но трябва винаги да се стремим да останем възпитани и способни да изслушаме човека, с когото комуникираме. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да отговорим и помогнем. 

Количка

0

Количката е празна.