БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100ЛВ

Изработвате ли бижута по поръчка?

Да! Можете да се свържете с нас по удобен за вас начин – чрез формата в раздел “контакти”, да ни пишете имейл или да ни пишете директно в Инстаграм. 

Мога ли да ви изпратя подбрани или скъпи за мен цветя и да използвате тях?

Да! За да можем да използваме ваши цветя те трябва да бъдат добре изсушени преди изпращането им към нас. Можете да се свържете с нас по удобен за вас начин – чрез формата в раздел “контакти”, да ни пишете имейл или да ни пишете директно в Инстаграм, за да се уговорим и да дадем повече информация.

Колко време след поръчка да очаквам доставка?

При поръчка на готов продукт можете да очаквате доставка в срок от 5 работни дни от датата на поръчката. Стараем се да изпращаме пратките Ви на първия или втория ден от поръчката,но в редки случаи имаме нужда от повече време. При забавяне на този срок – ще се свържем незабавно с Вас, за да уточним сроковете по доставката.

За поръчки, които се изработват по Ваш дизайн срокът за доставка е между 7 и 10 работни дни. Ще ви дадем допълнителна информация в кореспонденцията ни при поръчка и ще насрочим дата за изпращане.

Как се осъществяват плащането и достваката?

Приемаме плащания с наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Всички поръчки се заплащат с наложен платеж на куриера при доставка.

Доставката се изпълнява от куриерска фирма Еконт при поръчки на  територията на България. Доставката е до офис на Еконт или ваш адрес на цените определени от фирмата доставчик за Ваша сметка.

Мога ли да върна продукт?

Да! Независимо от причината, клиентът има право да се откаже и върне закупената стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на нейното получаване, без да посочва причина. 

Единствените изисквания са: продуктът да е неразопакован от вторичната му опаковка, неизползван и в първоначалния си вид. Връщането трябва да бъде извършено по същия метод, по който е била извършена първоначалната доставка. Всички разходи по връщането в този случай се заплащат от клиента (освен в случаи на дефектна стока или объркана пратка от наша страна).

Продукти, които не могат да бъдат върнати или заменени: Стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания за размер/материал/подредба. Продуктите, изработени със специална спецификация, одобрена от клиента могат да бъдат върнати единствено при случаи на дефектна стока или объркана пратка.

Количка

0

Количката е празна.